http://www.AutoOnderdelen24.BE

ASV Geel speelt in de volgende ronde van de Croky Cup of de beker van België tegen het Henegouwse Royale Etente Acren Lessines uit tweede amateurklasse. De wedstrijd wordt op zondag 20 augustus om vier uur in de namiddag gespeeld in het stadion van REAL in Lessines.

Door herstellingswerken aan een verzakking in het wegdek en fietspad aan het kruispunt Olensteenweg/Heidestraat in Kasterlee is er woensdag en donderdag terplaatse enkel wisselend verkeer mogelijk. De Heidestraat wordt afgesloten tijdens de werken.

Nog tot en met 17 september kan je raamtekeningen bekijken in het centrum van Geel. Route Artistik is de wandelzoektocht van Jeugdhuis De Vonk en Plateau. Maar liefst 20 jongeren fleurden 19 vitrines op. De plannen van de routes vindt je bij de deelnemende zaken met een tekening en in jeugdhuis De Vonk aan de Diestseweg.

Gelenaar Jordi Van Dingenen is Belgisch kampioen bij de beloften geworden in Stabroek. Hij won de sprint voor Franklin Six en Stan Dewulf. Voor de Gelenaar van 21 is het al zijn tweede titel. Eerder werd hij al Belgisch kampioen als tweedejaars nieuweling.

Jordi Van Dingenen sprints to the Belgian U23 title ??? Congrats Jordi! #BKStabroek

Geplaatst door Belgian Cycling op zondag 13 augustus 2017

ASV Geel plaatste zich voor de volgende ronde van de Croky cup en won met het kleinste verschil op het veld van het Henegouwse Solrézienne. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89ste minuut door Kristiaan Haagen. ASV Geel bouwt aan zijn ploeg voor het komende seizoen. Aanvaller Timothy Oliseh tekende een contract. Hij komt over van U19 ploeg van KV Mechelen.

Vijf illegale vreemdelingen werden door de politie opgepakt bij een firma aan de Hagelberg in Olen. Ze hadden zich verstopt in de laadruimte van een vrachtwagen. De truck was eerder op de dag vertrokken in de haven van Zeebrugge. Toen de bestuurder was aangekomen en de laadruimte opende, zag hij plots de vijf vreemdelingen zitten. De vijf dachten dat ze in Groot-Brittannië waren aangekomen. Maar de vrachtwagen was niet de ferry ingereden, maar reed wel het binnenland in. 

Drie Roemenen werden opgepakt door de politie, toen ze bezig waren met een gauwdiefstal. De feiten speelden zich woensdag af rond 14u20 aan de Stelenseweg. Het trio probeerde de halsketting van de nek van een wandelaar te rukken. Dat lukte niet, waarop ze zijn gevlucht. Kort daarna werden ze gevat.

donderdag, 10 augustus 2017 23:15

Azzeddine Zaidi tekent bij ASV Geel

Azzeddine Zaidi tekende een contract voor 1 seizoen plus een optie op een volgend seizoen bij ASV Geel. De middenvelder van 20 komt over van de belofteploeg van Zulte Waregem.

donderdag, 10 augustus 2017 23:13

Toerisme stijgt in de Kempen

De definitieve cijfers van 2016 voor toerisme zijn positief voor de Kempen. De invloed van de terreuraanslagen in ons land was in onze streek veel kleiner omdat bij ons vooral binnenlandse toeristen te gast zijn. Het totale aantal overnachtingen steeg zelfs, met 7,5%. Wat wel opvalt is dat de hotels een lichte daling kennen terwijl B&B's en campings erop vooruit gaan.

donderdag, 10 augustus 2017 10:18

Stadsdiensten maken de brug naar 15 augustus

Op maandag 14 en dinsdag 15 augustus zijn de meeste stadsdiensten en het Sociaal Huis gesloten naar aanleiding van Onze Lieve Vrouw-Hemelvaart. De dienst toerisme is op maandag gesloten, maar op dinsdag 15 augustus wel open van 10u tot 14u. In het zwembad kan je op maandag terecht tijdens de gewone zomeropeningsuren. Op dinsdag gelden de zomeropeningsuren van zondag en je kan ’s morgens en ’s middags banen trekken. De bibliotheek is op maandag en dinsdag gesloten.