Jenthe Vaes uit Ten Aard won het veldlopen bij de kadetten meisjes aan de Lissenvijver. Zondag organiseerde de Geelse atletiekclub haar eerste veldloop. De wedstrijd stond op de VAL kalender en het regelmatigheidscriterium van  de provincie Antwerpen. In totaal namen zo'n 500 lopers aan deel.

 

maandag, 26 januari 2015 11:41

Inbraakpoging in zaal Axion

Inbrekers probeerden in zaal Axion binnen te raken tijdens de nacht van zaterdag op zondag. De feiten speelden zich af omstreeks kwart voor drie 's nachts. De toegangsdeur werd geforceerd. De daders gingen waarschijnlijk lopen toen het alarm in werking trad. Niets werd er ontvreemd.

 

Zeker 120 mensen liepen mee in de optocht door Mol voor vrije meningsuiting en tegen elke vorm van geweld. De organisatoren waren blij met de opkomst. Mensen van verschillende nationaliteiten, politieke en religieuze organisaties verzamelden aan jeugdhuis Tydeeh om samen door de Molse centrumstraten te wandelen. De organisatoren hoopten gisteren de basis gelegd te hebben om een comité te vormen met mensen uit die verschillende groeperingen. Om in de toekomst nog meer te organiseren. Over een aantal weken willen de organisatoren een democratisch debat voeren.

 

Op dinsdag 3 februari worden de nieuwe verkeerslichten op het kruispunt Rijn-Logen-St-Dimpnaplein in gebruik genomen. Het agentschap wegen en verkeer plaatste deze lichten om het kruispunt veiliger te maken en de doorstroming van het verkeer komende van de Rijn te verbeteren. Sinds de herinrichting waren er vele meldingen binnengekomen over de lange wachttijden vanuit de Rijn om in te kunnen voegen. 

 

zondag, 25 januari 2015 10:04

ASV Geel speelt gelijk tegen Virton

De wedstrijd tussen ASV Geel en Virton eindigde op een scoreloos gelijkspel. Ondanks heel wat doelkansen. In de 80ste minuut viel één van de lijnrechters uit met een blessure.  Geel staat nu veertiende in het klassement en volgende week zaterdag speelt ASV Geel op verplaatsing in en tegen Bergen. 

Gerelateerde video

zaterdag, 24 januari 2015 14:38

Zwembad Den Uyt tijdelijk dicht

Het gemeentelijk zwembad in Mol Den Uyt is sinds vrijdag gesloten. De bodem van het zwembad is defect. Momenteel kan men de bodem niet meer verhogen. Voor kinderen is het risico te groot nu, omdat het water te diep is in het lage gedeelte. Het zwembad is enkel toegankelijk voor zwemmers van zwemclubs. Dat zegt sportschepen Christoph Verdonck. Nadat een zekering was doorgebrand ontstond een kortsluiting aan de motor. Dat werd hersteld, maar kort nadien was er terug een defect. Na onderzoek bleek dat de motor van de aansturing van de bodem moest vervangen worden en dat kan pas maandag gebeuren.

 

zaterdag, 24 januari 2015 14:37

Vals alarm bank trommelde agenten op

Vrijdagochtend stonden aan de Fortisbank op de Markt van Meerhout enkele gewapende agenten. De lokale politie meldde dat het alarm van de bank vermoedelijk in werking trad, omdat een kluis werd geopend. Toen de agenten ter plaatse kwamen, waren de bankbedienden verrast.

 

zaterdag, 24 januari 2015 14:34

Selectie ASV Geel tegen Virton

Afgelopen week trainde Marijn Steurs en Ruben Scheelen wel,maar zijn ze nog niet inzetbaar voor de wedstrijd tegen Virton. Berben en Augustijnen zijn geschorst en Gielis is weer fit. 

Kern: Blondeel, De Jonge, Weeghmans, Santermans, Spies, Cauwenberg, Gielis, Kerckhofs, Van Der Heyden, Swolfs, Boiten, Christiaens, Ony, Bossekota.

Wedstrijd start om 20u in Leunenstadion en is live te volgen op 107FM en livestream.

zaterdag, 24 januari 2015 14:30

Beurtelings verkeer Zammelseweg

Vanaf maandag 26 januari tot 6 februari wordt beurtelings verkeer ingevoerd in de Zammelseweg omdat er werken worden uitgevoerd aan de ondergrondse Belgacomleiding in  de Zammelseweg, Tongerloseweg en Neerstraat.

zaterdag, 24 januari 2015 14:29

Inbrekers op pad

Donderdag was een inbreker aan de slag in een woning op het Laar. Hij forceerde een raam van de slaapkamer. De dader brak een kast open en nam vier wapens mee. Donderdagnacht werd ingebroken in een leegstaand pand in Liessel. De dader forceerde een deur en nam werkmateriaal en een televisie mee. 

 

Pagina 1 van 947