maandag, 06 augustus 2018 23:22

Vier dealers aangehouden en 1 verdachte voor verkrachting op Reggae Geel

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vier drugsdealers werden opgepakt door de agenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout tijdens Reggae Geel het afgelopen weekeinde. Eén persoon werd aangehouden omdat hij verdacht wordt van verkrachting tijdens het festival. Alle verdachten kwamen allemaal voor de onderzoeksrechter.

124 festivalgangers werden na controle betrapt met drugs in hun bezit. Het ging voornamelijk om cannabis. Verontrustend was de aanwezigheid van LSD op het festival. Een gevaarlijke drug die vooral in de jaren 60 populair was. Eén persoon was zelfs dermate onder invloed van LSD dat hij door onze politieagenten en de medische hulpdienst begeleid werd naar het ziekenhuis. Zijn toestand was even zorgwekkend.

Vijf festivalgangers werden voor openbare dronkenschap of ordeverstoring administratief aangehouden en voor de gepaste duur even opgesloten. Tot slot werden ook tien bestuurders zondag uit het verkeer gehaald, omdat ze onder invloed van drugs achter het stuur zaten. Eén persoon had teveel gedronken en kreeg een rijverbod van 6 uur.

Lees 234 keer