Over Geel FM

Beoordeel dit item
(10 stemmen)

Geel FM is de radio voor Geel

zendgebied

Als enige onafhankelijke radiozender uit Geel brengen wij de grootste classics van de afgelopen 40 jaren, de beste hits en het meeste lokale en regionale nieuws en informatie. Wij richten ons hoofdzakelijk tot de actieve Gelenaar en Kempenaar die houdt van popmuziek, en op de hoogte wil blijven van de lokale, regionale, nationale en internationale actualiteit.

Geel FM brengt 9 regionale nieuwsbulletins met berichten uit Geel en de Kempen. Het regionale nieuws is een eigen productie. Ook brengt Geel FM 9 nieuwsbulletins met nationaal, internationaal en sportnieuws. Deze bulletins worden verzorgd door Belga, het officieel Belgisch persbureau, en wordt regelmatig aangekleed door middel van interviews en quotes.

Het regionaal karakter van Geel FM wordt nog eens benadrukt op zaterdagmiddag met het actualiteitsprogramma Actugeel. Boeiende talkradio tussen 11u en 13u met iedere week reportages en interviews over actuele onderwerpen die leven in de streek.

Als enige radio volgen wij voetbalclub ASV Geel in tweede klasse. Met ASV Live brengt Geel FM live verslag van de wedstrijden die ASV Geel speelt. Op andere ogenblikken worden de supporters van ASV Geel op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen in de club tijdens het regionaal nieuws en de programma's tijdens de week en het weekeinde. Ook andere Geelse en Kempische sportclubs en atleten worden op de voet gevolgd door Geel FM in het regionieuws en de programma's.

We bereiken met ons format een zéér grote commerciële doelgroep* tussen 20-54 jaar.

* VVA = Verantwoordelijke voor Aankopen in Gezin
VVI = Voornaamste Verantwoordelijke Inkomen Gezin

Werking GEEL FM

Als vzw hebben wij verschillende doelstellingen. We zijn voor het vervullen van onze taak als lokale radio verplicht om het Vlaams mediadecreet te volgen dat dateert van 27 maart 2009.

Om dit alles te kunnen realiseren zijn er werkingsmiddelen nodig (technisch materieel, elektriciteit, muziek, ruimte voor studio en kantoor, vergoedingen voor Sabam en Simim,….), die we in de loop der jaren verzameld hebben door middel van het verkopen van reclame.

Alle inkomsten worden aangewend voor investeringen in de huidige algemene werking van de radio en voor opleidingen van huidige en nieuwe medewerkers.


Algemene contactgegevens

Geel FM – vzw Studio Mi-Amigo
Maatschappelijke zetel : Rauwelkoven 89 - 2440 Geel
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW nr : BE 0423.578.808

Studio adres : Zandhoefstraat 28 – 2440 Geel Tel : +32 14 58.82.82

Lees 19355 keer
Meer in deze categorie: Adverteren op Geel FM »