vrijdag, 27 juli 2018 10:25

Shani De Peuter uit Veerle enige Kempense finaliste voor Miss Fashion

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Shani De Peuter uit Veerle enige Kempense finaliste voor Miss Fashion Soma Neuts

Shani De Peuter uit Veerle is slaagt erin om als énige uit de Kempen door te stoten tot de beslissende ronde in de Miss Fashion verkiezing 2019.

Shani De Peuter: ‘Nadat ik zestien jaar lang werd gepest, krijg ik via Miss Fashion meer zelfvertrouwen’

‘Ik werd zestien jaar lang op school gepest. Dankzij mijn deelname aan Miss Fashion heb ik meer zelfvertrouwen gekregen’, vertelt de 20 jarige Shani De Peuter. Als studente verpleegkunde uit Veerle is ze heel fier op haar deelname. De Peuter: ‘Het voelt heel goed om in die finale te staan. Ik had nooit verwacht dat ik kans zou maken op een finaleplek.’

Naast haar opleiding verpleegkunde is De Peuter volop bezig met zich voor te bereiden op de grote finale. ‘Mijn zomervakantie staat al volledig ingepland met dansrepetities voor de verkiezing, fotoshoots en een teambuilding met de andere finalisten’, zegt De Peuter.

Via sociale media reageren mensen verdeeld op haar deelname aan de missverkiezing. De Peuter: ‘Sommige mensen vinden mijn deelname maar niets. Ik probeer die reacties op sociale media te negeren. Door bij de laatste 25 deelnemers terecht te komen van de oorspronkelijke groep van 800 meisjes, heb ik al een heel parcours afgelegd.’

Miss Fashion is veel meer dan een wedstrijd voor De Peuter. ‘Ik hou de concurrentie niet zo in de gaten. Ondertussen heb ik al veel vrienden gemaakt bij Miss Fashion. Het zijn vrienden voor het leven!’, aldus De Peuter.

(SN)

Lees 861 keer